De Board of Angels

De engelen van de Board of Angels komen van een andere realiteit, het allereerste begin, waar wij zelf oorspronkelijk vandaan komen. Deze Heilige Engelen van Licht hebben niets te maken met alle verschillende vormen van engelen en aartsengelen die in dit universum en de creatie te vinden zijn.
Deze engelen zijn uniek.
Zij raken iets aan dat veel hoger is dan heilig; de pure essentie van heilig.

De Board of Angels heeft het vermogen om grote spirituele blokkades en trauma-energie op te lossen.
Daardoor heeft het een enorm transformerend effect op je leven. Het brengt je op een snelle manier in de richting die bij jou past en helpt je jouw wensen te manifesteren.

Het leidt je liefdevol op je pad en brengt de juiste mensen en de meest ideale situaties in je leven.

Deze Heilige Engelen van Licht van de Board of Angels geven ons nu nieuwe mogelijkheden om te worden geopend en bieden onverwachte oplossingen, verbazingwekkende hulp en goede ideeën, waarmee we normaal gesproken niet in contact zouden komen.

Zij bieden ons o.a. hulp via de Tekens van de Board of Angels, Angel Board Healing, Angel water, Initiaties, Upgrade.

Angel Board Healing

Het ontvangen van een Angel Board Healing is uniek. In de behandeling werk ik samen met de Heilige Engelen van Licht. De behandeling kan zowel persoonlijk als op afstand worden gegeven. Een Angel Board Healing is heel krachtig en sterk, maar toch heel zacht en ontspannend. Tijdens de behandeling ontvang je ook Tekens van de Board of Angels die je ondersteunen en helpen in je spirituele groei en ontwikkeling.

Een Angels Board Healing heeft niet alleen een heilzaam effect op het fysieke lichaam, maar ook op de ziel en spirit en ondersteunt je op alle niveaus van je bestaan. Wil je graag eens een Angel Board Healing ervaren, neem dan contact met mij op en dan kijken we samen wat jou kan helpen/ondersteunen.

Initiaties en Upgrade

De Board of Angels biedt ook mogelijkheden om spiritueel te groeien via initiaties, het geven van openingen of upgrades. Een dergelijke opening kan net dat verschil voor je maken, waardoor je weer nieuwe mogelijkheden ziet, een onverwachte oplossing vindt, je eindelijk die stap zet, die je al zo lang wilt zetten, of waardoor je op heel nieuwe ideeën komt, die je leven een positieve wending geven. Geef jezelf of een ander dit cadeau: een moment samen met de Heilige Engelen van Licht waarin zij onvoorwaardelijk hun Liefde geven.

Initiatie 1: Deze initiatie is om de nabijheid te voelen en een dieper begrip te hebben van de Heilige Engelen van Licht. Deze initiatie opent je in de richting van jouw eigen vorm van spirituele groei en spirituele verlichting, en uiteindelijk je spirituele vervulling.

Initiatie 2: Deze initiatie opent werkelijk je spiritualiteit op krachtige wijze.

Initiatie 3: Deze initiatie opent je richting alle engelenwezens, alle vormen van engelen, elfjes en andere gevleugelde schepselen in onze wereld en realiteit. 

Upgrade: Dit is een heel mooie upgrade van je energiefrequentie en innerlijke vibratie. Upgrades zijn de sterkste vorm van openingen.

Bovenstaande opwaarderingen mogen in willekeurige volgorde worden ontvangen. Jijzelf bepaalt wat je in jezelf wilt investeren en wanneer je een opwaardering wilt ontvangen om je spirituele groei en ontwikkeling een sterke impuls te geven.

Alle Initiaties en Upgrade kunnen ook op afstand worden ontvangen.